lördag 25 december 2010

Årets julklapp



















Det har jag glömt vad det var. Men årets julklapp för mig var "klappen" från Gennaro.
Gennaro arbetade som servitör där Andrea Bocelli var inbjuden gäst. Andrea Bocelli är min absoluta favoritsångare och det vet min svärson. Sagt och gjort, han bad den sympatiske mannen om en autograf och bild till mig. Som grädde på moset fick jag en hälsning av Andrea Bocelli.


torsdag 16 december 2010

Zinat på Konsthallen




















Konsthallen i Norrtälje vad fylld till sista plats när Zinat Pirzadeh gästade oss S-kvinnor som i samarbete med ABF Norrtälje ordnade denna tillställning. Rolig är hon, skrattade gjorde vi alla åt hennes berättelser, både från Iran och hennes upplevelser i Sverige. Hon måste vara Sveriges roligaste Syo-konsulent. Mycket folk men få S-kvinnor. Det var nog bara delar av oss i kvinnoklubbens styrelse som hedrade henne med våran närvaro.

söndag 5 december 2010

Weekend i Vårsta

Gustav bygger lego




 

Oskar är på G med hockey, en riktig MoDo-fantast

Erik visar hur stark han är


Oskar tog en bild när jag och Erik var på "promenad"





































Efter Globen åkte jag med min kusin Eva hem till Vårsta. På lördagen kom hennes barnbarn Gustav, Oskar och Erik. Jag är "bara" farmors kusin men känner mycket för de tre gossarna. Det blev sagoläsning, blöjbyte och lekar och promenad med "krokig rygg" med lille Erik som gärna vill gå men inte riktigt kan släppa taget än. Roligt hade jag och eget rum och god mat och trevligt sällskap vad mer kan man önska en andra advent.
Lägger ut lite bilder, då kan "faster" Ewa se hur mycket dom har växt sedan i somras. Jag lovar att inte göra några stavfel till bilderna.

På Globen med Konsumentföreningen

Fredag kväll Globen, Konsumentföreningen hade The Show of Christmas, Midvinter Soul. Jättetrevligt med många artister. Darin, Jill Johnson, Orup, Måns Zelmerlöw, Jerry Williams, Lena Philipsson och Cotton Club.
14000 konsummedlemmar fyllde Globen. Det var underhållning i två timmar. Men sen skulle alla 14000 ta sig hem från Globen med diverse kommunikationer. Vi skulle ta tvärbanan till Årstaberg och pendeltåget vidare mot Tumba. Det var lättare sagt än gjort. Tvärbanan med sina två vagnar fylldes snabbt, första tåget var förresten redan fullsatt när det kom fram till Globen. Men sent om sider, närmare bestämt två timmar efter föreställningens slut kunde vi komma in i stugvärmen på Snöfinkvägen 5.