tisdag 21 juni 2011

S möte på Pythagoras


Ikväll samlades ett stort och taggat gäng Socialdemokrater och Vänstern till ett möte på Pythagoras. Det är Moderaternas privatiseringshysteri som behövde ventileras och hur vi ska försöka få stopp på eländet. Det räcker inte med att privatisera hemtjänst och nu står två vårdcentraler och fyra äldreboenden, sammanlagt 176 platser, på tur. Allt för att förstöra en fungerande vårdkedja som Tiohundra AB är. Skrämmande hur ideologi får gå före Norrtäljebornas välfärd. Norrtälje kommun får en mer åldrande befolkning och det är som att sälja ut gamla människor på auktion. Gamla tidens ättestupa. Men Moderaterna är samma gamla högerparti som det var för 100 år sen. Det hjälper inte att dom försöker säga att dom är "det nya arbetarpartiet", skrattretande.
Vi diskuterade också Roslagsmuseets vara eller inte vara, och som vanligt är det kulturfientliga Moderaterna som inte vill satsa ett öre för att upprusta och ta vara på kulturarvet.
Men det var inte bara elände, inledningsvis var det två ungdomar som berättade att SSU är på G i Norrtälje, Glädjande, jättebra. Jag får säkert anledning att skriva mer om de unga Socialdemokraterna. Dom presenterade sig men i vanlig ordning lyssnade jag inte tillräckligt för att höra deras namn ordentligt.

Inga kommentarer: