måndag 14 juli 2008

Alliansen förlorarna i Almedalen


Grattis Viktoria på 31-årsdagen och hoppas du kommer ut från Drottningholmsanstalten snart.
foto: wikipedia.org


Det skriver Expressen idag på ledarplats, och efterlyser en vision. Vidare skriver ledarskribenten att "alliansen uppträdde oinspirerat och istället för en efterlängtad nytändning presenterade man vad som mest liknade ett dåligt skämt". Inte illa för en ledarskribent på Expressen.

Det är riktigt uppiggande att läsa tidningen idag. Tommy Hammarström tycker att ordet gerilla har tappat sin glans! Författaren Lars Ragnar Forssberg vill se kronprinsessan befriad och tycker att Sverige bryter mot mänskliga rättigheter som låter stackars Viktoria. 31 år idag, inte kan skaffa barn och gifta sig med Daniel utan pappas tillåtelse.

På tal om prinsessa, naturligtvis köpte jag tidningen för att det var en ny Uggla-cd som jag så gärna vill skicka till min prinsessa i Italien. Men hon är fri att gifta sig och skaffa barn med vem hon vill.

Vidare i tidningsbläddrandet: Nio natosoldater sköts ihjäl i massivt angrepp, 13-åriga pojkar högg ihjäl grisen Heidi med lie. Pingvinerna fryser ihjäl på Antarktis, svenske Brinkmann misstänks för att upprätta ett högkvarter för europeiska högerextremister i Berlin. Ernst Kirchsteiger bryter ut i tårar i sitt sommarprogram. Lasse Stefanz blev årets dansband 2008 och sist men inte minst Angelina Jolie har äntligen fött tvillingar.

Nästa måndag, ny tidning och ny Uggla-cd

Inga kommentarer: