tisdag 22 juli 2008

Expressen + Uggla CD del 3



Ja så var det dags för inköp av Expressen och Uggla-cd, den tredje i samlingen. Naturligtvis måste jag bläddra igenom tidningen. Vad står det för rubriker idag? Jo, ledarsidan undrar om socialdemokraterna vill ha klasskrig eftersom jobbrådslaget vill att a-kassan ska repareras och Mona Sahlins tal i Almedalen om att höja fastighetsskatten för miljonärerna.

Men hallå, vad håller nuvarande regeringen på med om inte klasskrig men åt andra hållet. Men det står det inte så mycket om. Sen skriver Svend Dahl om att det är trist att vara pappaledig, hånar barnläkaren Hugo Lagercrantz uttalande om att barn borde vara hemma tills dom fyller tre år. Han avslutar sin krönika med att tala om att sonen faktiskt inte är allt för honom.

Bläddrar vidare och läser att JK tycker på debattsidan att jurister anklagas helt i onödan. Sen är det en bild när Clark Olofsson grips på en campingplats i Varberg. Äcklet Eklunds mordrättegång, två sidor om den tyska kvinnan som är anklagad för barnamorden i Arboga. En pappa misstänks ha mördat sin son i Huskvarna. Ingen uppiggande läsning precis.
Men jag bläddrar oförtrutet vidare och finner att Emma Andersson vill ha barn med sin Zäta, Peter Harryson uppträder i allsången i kväll, Anders Olofsson har spelat in filmen "Stall-Erik och snapphanarna". Ron Wood, 61 år, i Rolling Stones har tröttnat på 20-åriga Ekaterina och vill ha sin fru tillbaka. Och sist min inte helt oviktigt det heller I MORGON BÖRJAR SOMMAREN I SVERIGE. Tack Expressen

Inga kommentarer: