lördag 19 november 2011

Djur-rasister

I går kväll på Mittnytt hörde jag att ett nytt politiskt parti har bildats. Det heter "naturdemokraterna" och deras syfte är noll-vision på varg i Sverige. Mao utrotning och då kan man uppenbarligen inte kalla sig demokrater. När man med politiska verktyg vill utrota en hel djurart blir det ordet demokrat opassande.
Det fanns en despot under andra världskriget som ville utrota ett helt folkslag och han kallades minsann inte för en demokrat utan han var nazist. Djur eller människor, att hatet kan få ta över  mot någonting man tror är en "paria" i samhället gör mig väldigt rädd och upprörd. Så här skriver dom bl a i sin artikel i tidningen Jaktjournalen
http://www.jaktjournalen.se/index.php?id=10002&avd1=0
"Vi är ett enfrågeparti som står för NOLLVISION i vargfrågan.
Vi kan inte leva med oskygga vargar runt husknuten. PUNKT!
För att få debatten framåt och göra våra röster hörda kan vi endera anpassa oss till den politik som nu råder med ett obefintligt tak, dvs obegränsat antal vargar eller så slår vi klackarna i backen och säger NOLL, zero, null, none varg i landet!"

När man läser det här och att partiets förhoppning är att komma in i Sveriges riksdag kan man bara hoppas på att Sveriges befolkning har bättre förstånd än initiativtagarna till partiet.

Inga kommentarer: